RC9000


RC9000 is een webshop voor radiogestuurde Tamiya modelbouwwagens en toebehoren. Ze bieden de Belgische RC-liefhebber een uitgebreid gamma in eigen land aan, maar met persoonlijk contact. Door ook aanwezig te zijn in clubs, delen ze hun ervaring en bieden zo hun klanten een onge├źvenaarde service met uitstekende producten.

Pieter Verhulst


Pieter Verhulst levert u vakmanschap in loodgieterij, sanitair, verwarming en renovatie. Wilt u belangrijke loodgieterij klussen laten uitvoeren? Dan bent u bij Pieter Verhulst uit Menen aan het juiste adres!
Bij ons kunt u steeds terecht voor al uw loodgieter wensen ,en kan u steeds terecht voor alle vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en wij maken al uw loodgieter wensen waar!

R. Pype - Lecointre


U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan tuinhout: Vierkante palen, constructiehout, planchetten, enz...
Scherm uw tuin af met een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief. Een tuinafsluiting houdt niet alleen nieuwsgierige blikken buiten maar zorgt ook voor extra veiligheid!Het biedt eveneens een meerwaarde aan huis en tuin. Ontdek bij ons de verschillende mogelijkheden, van de klassieke tot de moderne afsluiting,Van houten palen tot aluminium palen met daarin geïntegreerde verlichting.